Ulkebøl Krigshavn

Ulkebøl Krigshavn havørred og lystfiskeri

Ulkebøl Krigshavn ved Augustenborg Fjord, består på sin vis af 2 vige. I den inderste del af begge vige, er bunden særdeles blød. I vigene kan der fanges havørreder året rundt, men i vinterhalvåret fisker pladserne bedst. Om sommeren kan man med fordel koncentrere sig mere om området udenfor vigene, dog kan der både morgen og aften, være fisk at finde inde i dem begge i sommerhalvåret.

Pladsen affiskes bedst ved at bruge waders. Man kan både fluefiske og spinnefiske efter havørrederne, som ofte er at finde få meter ude fra vandkanten. Det er nødvendigt at fiske hele området af, både langt ud og langt inde, da det ikke altid er et spørgsmål, om der er fisk, men snarere, hvor henne de befinder sig.

Her er tale om en stor lavvandsplads. Kystwoblere og blink, som kan bruges i det helt lave vand, kan man købe i et utal af forskellige typer hos DS Angelsport. Kun ca. 30 minutters kørsel fra fjorden. Læs mere her: DS Angelsport…

Langelandstobisen er skabt til fiskeri i det lave vand. Læs mere om den i artiklen om agn til Augustenborg Fjord her på siden.

Område + parkering ved Ulkebøl Krigshavn

Denne fiskeplads ligger ved Ulkebøl Krigshavn.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Man parkerer lige ved fiskepladsen. Det meste af den er forholdsvis nem at vadefiske på. Vær dog opmærksom på den meget bløde bund nogle steder. Er man ikke sikker på benene under de forhold, er det en fordel at være to lystfiskere sammen, skulle man ende med at sidde fast.

Waders er et “must” på denne fiskeplads.

Fredningsbælter ved Ulkebøl Krigshavn

Der er ingen fredningsbælter ved denne fiskeplads i Augustenborg Fjord.

Årstider

Året rundt – topsæsoner: Efterår, vinter, forår.

Anbefalede agn til denne fiskeplads ved Augustenborg Fjord

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, rød/sort, lyserød, hvid/lyserød  – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.

Aftenfiskeri i skumringen: Kobber, samt (for fluefiskeren) sort skumflue.

DanskNederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsEspañolSvenska
error: Content is protected !!