Danhostel Sønderborg Vollerup – overnatning i familieværelser, handicapegnede værelser, huse eller feriehytter

Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup – lystfiskeri

Danhostel Sønderborg Vollerup, ligger tæt på nogle af de bedste fiskepladser i Augustenborg Fjord.

Uanset hvilken side af fjorden man vil besøge, så finder man ikke et bedre udgangspunkt end her. Denne overnatningsmulighed er placeret ved den inderste del af fjorden, hvilket betyder, at der stort set er lige langt til fiskepladserne, på enten øst- eller vestsiden af Augustenborg Fjord.

Fiskepladsen ved Slotsparken, samt efter yachthaven på modsatte side, ved Augustenborg by, er at finde indenfor henholdsvis 5-8 minutters kørsel fra Danhostel Sønderborg Vollerup.

Fiskearterne er mange på de to ovennævnte fiskepladser. Dette når det sene forår og sommeren indfinder sig i det sønderjyske. Både sild, torsk og hornfisk kan fanges i det meste af perioden, hvorimod ål og makrel typisk fanges sommer og sensommer.

Havørrederne er ofte mange og til tider oppe i store størrelser, året rundt. Augustenborg Fjords – efterårs, vinter og forårs-fiskeri, kan måle sig med nogle af de bedste havørredfjorde i Danmark. Ofte kan det betale sig at bruge et par dage på, at lære fjorden at kende, og når man kan overnatte centralt ved fjorden, er både tid og penge sparet.

En tommelfinger-regel er, at når vinterhalvåret står på, fanges der flest havørreder i den inderste del af fjorden, samt i en af de mange vige. Sommerhalvåret byder på udmærket fiskeri i den yderste del af fjorden, samt ved fiskepladserne nær Augustenborg by, i det strømfyldte og dybere vand.

Overnatning på Danhostel Sønderborg Vollerup

Der er mange muligheder for overnatning i dette 4-stjernede vandrehjem. Vælg imellem hyggelige huse med i alt 43 værelser. Det er mulig både at leje mindre værelser til 2 personer, samt store familieværelser med eget bad og toilet.

10 feriehytter står også klar, til enhver gæst med hang til familiehygge, dejlig natur og lystfiskeri.

Adresse og info

Danhostel Sønderborg Vollerup – Mommarkvej 22 – 6400 Sønderborg – Tlf.: +45 74 42 39 90 – Mail: vollerup@danhostel.dk – Hjemmeside: Danhostel-sonderborg-vollerup.dk