Augustenhof Strand Camping

Augustenhof Strand Camping

Augustenhof Strand Camping – Lystfiskeri

Augustenhof Strand Camping, er perfekt placeret i forhold til nogle af de bedste kystpladser på Als. En af dem ligger lige ude foran campingpladsen. Strækningen foran denne spændende overnatningsmulighed og Augustenhof Fyr, er kendt for sit fremragende kystfiskeri efter havørreder om foråret, sommeren igennem og om efteråret.
Man kan både fiske fra land, samt vadende i waders langs denne strækning.

For enden af Købingsmarkvej er en parkeringsplads. Det tager ca. 7 minutter at køre dertil fra Augustenhof Strand Camping. Man kan også gå dertil fra campingpladsen langs vandet. Dette tager kun 2 minutter. Går man mod øst derfra vil man være på øens nordligste punkt. De mange revler og smårev i området gør, at havørrederne og hornfiskene ynder at jage langs pladsen. Især i sommerhalvåret.

Hellesø Strand kan nås på kun 15 minutter i bil. Her er tale om en af de bedste havørredpladser på Als om foråret og efteråret.

Ikke mere end 10 minutters kørsel fra campingpladsen, finder man en af de bedst gemte hemmeligheder på Als. Dyvig… Et hyggeligt område med flere lækre småvige og en dyb sejlrende, som løber igennem hele området.
Inde i Dyvig er der i perioder store antal havørreder i store størrelser. Fra 50 cm. til godt over 80 cm. Kun under lystfiskeri iført waders kan man få mest ud af området. Se en fiskevideo derfra her: Spændende kystpladser på Als nr. 1.
Efterår, forår og vinter er de mest givende årstider.

Hardeshøj og Lyngen er endnu et par spændende fiskepladser tæt på campingpladsen. Begge kan nås indenfor 20 minutter.

Man kan fange både fladfisk og hornfisk fra alle de ovennævnte fiskepladser. I løbet af sommeren og sensommeren, er der også makrel at fange.

Til Augustenborg Fjord, er kun 30 minutters kørsel. Læs om fiskepladserne i fjorden her på siden og find ligeledes mere detaljerede beskrivelser af kystpladserne nær campingpladsen.

Overnatning på Augustenhof Strand Camping

Denne campingplads er både hyggelig og charmerende. Spændende enheder med træer og læhegn er at finde på hele pladsen, når teltet eller campingvognen skal placeres.

Man kan også leje hyggelige hytter fra 2-6 personer, samt et lækkert mobilehome med plads op til 6 personer.

Oplev også vinterfiskeriet i Augustenborg Fjords nordligste fiskepladser, samt fiskeriet i Dyvig i den kolde tid. Augustenhof Strand Camping byder også på vintercamping.

Adresse og Info

Augustenhof Strand Camping – Augustenhofvej 30 – 6430 Nordborg – Tlf.: +45 74 45 03 04 – Mail: mail@augustenhof-camping.dk – Hjemmeside: Augustenhof-camping.dk